Het gezicht achter lelie design

Hi,
dit ben ik.

Lianne, een creatieve en stuiterende ideeën machine! Ik ben verslaafd aan
chocola, mijn werk en ga de deur niet uit zonder een camera.
Ik snuif de wereld in, bewonder haar en dat is terug te zien in mijn fotografie.
Het is mijn manier om mij kijk op de wereld artistiek uit te kunndn drukken. 

Wie ben ik ?

 

Mijn naam is Lianne Torn. Vanaf 21 Maart 2014  heb ik officieël een KVK-nummer en ik heb nu officieel een eigen bedrijf met de naam
Lelie Design! 

 

Waarom speciaal voor paps en waarom deze nieuwe naam?21 Maart  is de dag dat mijn vader jarig zou zijn, helaas is hij inmiddels 10 jaar geleden overleden. Een vader die altijd pronkte op zijn verjaardag met de tekeningen van zijn dochter, van mij! Hij heeft, samen met mijn moeder, mij naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam gestuurd. Daar werd mijn creativiteit steeds verder ontwikkeld en ik werd steeds eigenwijzer met het uitvoeren van die creativiteit. 21 maart is niet alleen zijn verjaardag maar ook een dag waarbij de hele wereld weer opnieuw begint.

 

De lente breekt aan, een seizoen dat de wereld weer iets mooier maakt. Bloemen die weer tot bloei komen en de wereld doen kleuren. Dieren die weer naar buiten komen en de wereld levendiger maakt. Vogels die terug vliegen naar hun veilige thuishaven! De lente is een nieuw begin! Voor mij dus niet een reden om te rouwen maar om kansen te grijpen en talenten, waar mijn vader zo trots op was, te gebruiken om ook deze wereld iets mooier te kunnen maken, zoals een bloem de wereld siert.

 

 Lelie is een samenvoeging van mijn naam en die van mijn vader. Le(Leen, de naam van mijn vader) en Lie (Annelieze, mijn tweede naam en die van mijn moeder). Samen vormt dat de naam van een bloem, de lelie!! Maar niet zomaar eentje, maar naar het bloemetje vernoemd: lelietje van dalen. Een klein wit bloemetje dat staat voor schoonheid, zuiverheid, reinheid. Allemaal waardes waar ik mijn bedrijf graag het gezicht van wil laten zijn. Een bloemetje dat ook veel bij trouwerijen wordt gebruikt, al door de eeuwen heen. Een vintagelook dat mij erg aanspreekt en weerspiegelt. Ik hoop met ‘Lelie-Design’, net als wat het bloemetje doet, de wereld iets mooier te kunnen maken met voornamelijk fotografie! En ik hoop net zo trots te zijn zoals mijn vader was, toen hij mijn tekeningen liet zien aan anderen. Daarom heet mijn bedrijf Lelie-Design. 

Let’s Start Something new
Say Hello!

Laten we elkaar ontmoeten en praten over jouw bedrijf! Wie ben jij, wat is jouw doel
en wat wil jij realiseren? Misschien kan ik wel verder helpen.

3 + 11 =