the sience of doing business 

Business
Issue

Focus, Passie en Actie, dat heb je nodig om je business
te laten groeien! Dat heeft alles te maken met je hart én je Brein. 
Breinleiderschap noemen wij dat!

WAT is Business Issue?

Ondernemers-mindset voor de 21ste eeuw.We gaan er van uit dat jij geweldig bent in wat je doet en dat jij er in gelooft! Nu de rest nog… Leer in te spelen op leading trends en ‘hypes’in de samenleving. Een béétje breinkennis maakt dat jij pro -actief leert sturen op creativiteit, impact en invloed. Inzicht en praktische tips over hoe jij je je eigen brein kan hacken om focus te krijgen én te houden. Ontdek de zichtbaarheid, voelbaarheid.. dus MERKBAARHEID van jouw business. Succes creëer je zelf door jouw business slim op de voorgrond te pushen.  Durf uitgesproken te zijn!

Trend Watching

Ondernemers-mindset voor de 21 ste eeuw. We gaan er van uit dat jij geweldig bent in wat je doet en dat jij er in gelooft! Nu de rest nog! Leer in te spelen op leading trends  en hypes in de samenleving

Breinleiderschap

Wij geven Inzicht en praktische tips over hoe jij je je eigen brein kan hacken om focus te krijgen én te houden

DNA Branding

Succes creëer je zelf door jouw business slim op de voorgrond te pushen. Durf uitgesproken te zijn! Tijdens het event vertellen we hoe jij dit kunt doen en hoe jij ervoor zorgt dat klanten jou onthouden!

Reality Check

Soms is even fijn om een ongezouten mening te krijgen. Geen getrut maar echt ondernemen en geld verdienen! Wij geven een verfrissende kijk op ondernemen met echte inhoud, een realistische kijk.

 

Content Creatie plan

Tijdens het event gaan we samen brainstormen. Je gaat met drie thema’s naar huis, die je thuis helemaal kunt uitwerken aan de hand van een moodboard. Alles is met elkaar verbonden. Jij weet straks hoe jij je kunt onderscheiden en je hebt handvaten om echte verandering door te voeren.

Netwerken!

Niks is mooier dan netwerken met gelijkgestemden. Ondernemers die willen leven vanuit hun passie en dromen en die 100% jagen op hun doelen.
Wij zorgen ervoor dat je ze allemaal spreekt! Win-Win

 

het event!

Je krijgt tijdens het event heel veel input en inspiratie en dat leidt absoluut tot een nieuwe of aangescherpte focus, nieuwe doelen of andere manieren. Dat is een verandering en verandering vraagt om concreet gedrag.
Om te voorkomen dat al je ideeën de volgende dag weer vervlogen zijn, zorgen we ervoor dat je naar huis gaat met een creatieve reminder én concrete acties.
Je brengt de hele dag door met 49 andere ondernemers. Wij zorgen er voor dat je ze allemaal spreekt en allemaal ziet.
En als jij ze allemaal spreekt en allemaal ziet….guess what…
dan spreken en zien ze jou ook!

aanmeldingen

dagen nog

Aantal plekken

november

de locatie

We hebben een te gekke locatie voor het event!
Een prachtige historische plek in de binnenstad van Kampen.
Een fijne sfeer, open, ruim en veel licht!
Een ideale plek om samen te netwerken, te leren, inspiratie op te doen en te brainstormen. We zijn dan ook mega trots op deze samenwerking en
bijzondere plek.

 

Buiten nieuwstraat 2 
8261 AV Kampen 

the sience of doing business 

BUY YOUR
TICKET

Een kaart voor dit event kost 100,- euro ex. btw! 
Wees er snel bij, we hebben maar plek voor 50 ondernemers!

 

Speedtalk

Yes!! Ik heb al aan heel veel mooie opdrachten mogen werken! Van eensmanszaken tot grote bedrijven. Het voelt alsof ik telkens weer nieuwe vrienschappen leg! Super gaaf! 

“ Create your own magic
your Story your Brand Enjoy.”

Denise Pellinkhof

“ Ik kan jou als ondernemer coachen op het
gebied van sales. Zij zorgt er samen met jou voor dat jij jezelf sterker presenteert 
zodat je beter presteert.”

Anne Niemijer

“ Zelfliefde
is de sleutel naar meer!.”

Lana Kievit

“ If you take actions,
you will get the rewards
.”

Stan Dannijs

GET YOUR ONLINE
MAGAZINE

 

Voor dit event hebben we een waanzinnig ONLINE MAGAZINE gemaakt! Het BUSINESS ISSUE magazine is GRATIS en je kunt het hieronder downloaden.